Om os

Mobilis Danmark A/S

Mobilis Danmark A/S er en dansk entreprenørvirksomhed, der opererer inden for områderne infrastruktur, vand og industri.

Vores overordnede mål er at etablere et bæredygtigt og gennemsigtigt forhold til bygherrer og samarbejdspartnere ved at finde kreative løsninger og gennemføre projekter gennem alle faser på den mest innovative, omkostningsbesparende og effektive vis. Den kreative tilgang og det åbne sind fra det hollandske moderselskab er integreret i vores DNA og dette adskiller os fra andre danske entreprenører.

Mobilis Danmark A/S, der har kontor i Taastrup tæt ved København, blev grundlagt i slutningen af 2012 som et datterselskab af den hollandske entreprenørvirksomhed TBI Infra B.V. Siden 2014 har Mobilis Danmark A/S fungeret fuldstændig selvstændigt på det danske marked, dog stadig med moderselskabets finansielle og tekniske kapacitet i ryggen.

Hos Mobilis Danmark adskiller os fra andre på markedet ved at kombinere vores hollandske viden og ekspertise med egne erfaringer fra det danske marked. Mobilis Danmark A/S opererer både på det forretningsmæssige og organisatoriske niveau samt inden for design og implementering. Vi kender og forstår vi de danske interessenter, bestemmelser, forskrifter, det danske marked, den danske forretningskultur samt de danske værdier.

Derudover er vi konstant i dialog med diverse organisationer og parter for at bygge broer mellem traditionelle fremgangsmåder og nyere ideer. Internt i virksomheden har vi en flad struktur, der gør kommunikationen mellem vores afdelinger mere dynamisk og direkte, hvad enten det måtte være inden for virksomheden eller moderselskabet. Dette gøres med henblik på at sikre, at alle processer er optimeret og under kontrol. Denne model sikrer, at alle krav, mål og aktiviteter er fuldstændigt synkroniserede med design- og implementeringsprocesserne på alle de forskellige fasers niveauer.

Dette har resulteret i, at flere projekter blevet udført i Danmark med stor succes. Projekterne omfatter broer og underføringer i forbindelse med Ny cykel- og gangbro over Københavns Havn, Frederikssundsmotorvejens etape 2, Køge Bugt Motorvejen etape 3 og 4, Helsingørmotorvejen, Arken Museum og Stibro i Ørestad.

På baggrund af veludførte projekter er vi blevet kendt som en professionel og pålidelig partner, der således fortsat udvider vores aktiviteter i Danmark.

TBI Infra B.V.

Moderselskabet TBI Infra B.V. er en hollandsk entreprenørvirksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med projekter inden for infrastruktur. Virksomheden står stærkt på det hollandske marked, hvilket også udgør virksomhedens primære marked. Virksomheden har flere datterselskaber, der opererer på forskellige områder inden for infrastruktur. Mobilis Danmark A/S er det eneste datterselskab, der opererer fuldstændigt selvstændigt udenfor det hollandske marked.

Endvidere er TBI Infra B.V. et datterselskab af TBI Holdings B.V., der er en af Hollands førende bygge- og entreprenørvirksomheder – med knap 5.800 ansatte og en årlig omsætning for 2015 på mere end 1,5 milliarder Euro (ca. 11,2 milliarder danske kroner).

TBI Infra B.V.’s omfattende erfaring sikrer den nødvendige viden til at forstå de vigtigste økonomiske og tekniske udfordringer, de forskellige projekter måtte medføre.